2019. december 18., szerda

Habroló klasszikusan és puncspudingos krémmel.

Karácsonyi céges rendezvényre készült !

400 db



A klasszikus cukrász tojásfehérjés krémmel

hozzávalók:

levelestészta
10 tojásfehérje
70 dkg cukor
1 kávéskanál ecet

elkészítése:
MOST FEDEZTEM FELa Lidl- ben hogy van olyan fél kg -os levelestészta,ami zacskón belül még fel van osztva négy felé.
Na olyant vettem egy jó pár darabot,amin még kicsit nyújtottam.
Felvágtam kb két cm-es széles csikokra,és feltekertem a rolókra.
200 fokon kb 15  percig ropogósra sütöttem.
A krémhez a következő videó ad segítséget...én is így készítettem.



 puncsos habroló


puncsos gála puding hullalával és pici piros ételfestékkel keverve

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése