A kertünkben az idén paszternákot ültettem, ami állítólag alternatívája a krumplinak.
Nagyon sok ételt lehet belőle készíteni.
Ehetjük nyersen, párolva, főzve, sütve, pirítva, grillezve illetve
készíthetünk belőle zöldségchipset is.
Nagyon jó köret, de krémlevesnek
és főzeléknek is remek.
Szerintem olyan lesz mint a cukkini, esszük majd éjjel - nappal.
Most gulyáslevesben próbáltam ki és higgyétek el isteni.
Kicsit csípős fűszeres ízű lett a leveske.
Hozzávalók:
- 1/2 disznóhús
- 2-3paszternák
- 2-3sárgarépa
- karalábé
- hagyma
- fokhagyma
- zeller
- paprika
- paradicsom
- só
- delikát
- piros paprika
- köménymag
- 1 kanál zsír
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése