Adva volt egy pár szelet karaj......
Ha már jön a tavasz ,akkor színesedjünk:)
Hozzávalók:
- 6 szelet sertéskaraj
- 1 db nagyobb sárgarépa
- kb fél kg brokkoli szár nélkül
- 2-3 evőkanál csemegekukorica
- só
- bors
- pirosarany
- újhagymaszár
- 2-3 db sajtszelet
- 1 evőkanál kókuszzsír
Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoltam,és ráhelyeztem egy nagyobb darabb alufóliára(ezzel könyebb lesz majd feltekerni).
Megszórtam sóval,frissen darált borssal, majd sűrűn bepöttyöztem pirosarannyal.(ennél a pontnál ha valaki nem diétázik, akkor kolbászdarabkákkal is megrakhatja)
Meghintettem még felmetélt újhagymaszárral,tejeskukorica szemekkel,majd egy levesben főtt sárgarépát ráhelyeztem a közepére.,köréje párolt brokkolik sorakoztak,majd sajtszeletekkel beborítottam, és a fólia segítségével feltekertem.
Zsineggel megkötöztem 3-4 helyen, hogy szorosan záródjon, majd tepsibe tettem, és letakarva egy órát sütöttem, majd takarás nélkül még 15 percig.
Csak hidegen szeleteltem fel.
A sütőben a tepsi melett fóliába csomagolva sült a salátához való cékla.
A salátadarabkák és a kockázott sült céka balzsamecettel, szőlőmagolajjal öntözve került a husi mellé.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése