2012. július 29., vasárnap

Paszternákos gulyásleves



A kertünkben az idén paszternákot ültettem, ami állítólag alternatívája a krumplinak.
Nagyon sok ételt lehet belőle készíteni.
Ehetjük nyersen, párolva, főzve, sütve, pirítva, grillezve illetve készíthetünk belőle zöldségchipset is.
Nagyon jó köret, de krémlevesnek és főzeléknek is remek.
Szerintem olyan lesz mint a cukkini, esszük majd éjjel - nappal.

Most gulyáslevesben próbáltam ki és higgyétek el isteni.
Kicsit csípős fűszeres ízű lett a leveske.





Hozzávalók:

  • 1/2 disznóhús
  • 2-3paszternák
  • 2-3sárgarépa
  • karalábé
  • hagyma
  • fokhagyma
  • zeller
  • paprika
  • paradicsom
  • delikát
  • piros paprika
  • köménymag
  • 1 kanál zsír







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése