Gyorsan elkészíthető ízletes étel készítettem kedvenc fűszeremmel a rozmaringgal.
A pulykamell pillanatok alatt megpuhult, a burgonyát a hús alatt képződött fűszeres zsiradékban pirítottam meg.
Hozzávalók 2 személyre
- 2-3 szelet / fő pulykamell szelet
- 1/2 kg újburgonya
- 1 újnyi rozmaringág
- bors
- só
- zsíradék ( itt kókuszzsír)
Elkészítése:
A pulykamell szeleteket nagyon óvatosan frissentartó fólia alatt kissé megklopfoljuk.
Sózzuk, borsozzuk,majd a zsiradékban melybe rozmaring levélkéket szórtunk pár perc alatt megsütjük.
Nem szabad sokáig sütni, mert kiszárad.
Közben a burgonyát meghámozzuk,kockára vágjuk, és sós vízben feltesszük főni.
Amikor a hús megsült, kiszedjük a zsiradékból, és a félig megfőtt burgonyát beletesszük, megpirítjuk.
Kovászolt cukkinivel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése