2012. november 20., kedd

Hortobágyi palacsinta csirkecombból

 
     Van amikor a megmaradt pörköltből készítek Hortobágyit,de most csirkecombból
     próbáltam ki a húsospalacsintát.


                                    Hozzávalók : 20 db palacsinta
                                                         4 db egész csirkecomb kicsontozva
                                                         1 nagy tejföl + 1 dl tejszín
                                                         2 kisebb hagyma
                                                         1 kanál zsír
                                                         piros paprika
                                                         bors
                                                         só




    Kisütjük a palacsintákat, majd kettessével ( 2 db egymásra rakva )megtöltjük az előre elkészített
    csirkepörkölt és kicsi tejföl keverékével.
    Egy tűzálló tálba rendezgetjük, majd leöntjük tejföl, tejszín,piros paprika keverékével.
                              


Forró sütőben 30 percig sütjük




"Aki sokat kavar, azt egy idő után berántja a kanál."