Ízben gazdag sült csirkecombikat készítettem.
A hús zamatát a sok-sok hagyma, a méz,a chili és a kakukkfű aromája adta.
Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 2 nagy vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 kk bors
- kakukkfű
- só
- 1 kk chilipaprika
- 2 ek méz
- 1 dl olaj
A csirkecombokat megtisztítottam, majd bekentem a következő páccal.
(A mézet, a chilit, a sót, borsot összekevertem az olajjal.)Kb egy órát pácolódott.
Egy tepsibe belerakosgattam a combokat, és megszórtam a kétféle hagymával.
Kimentem a kertbe, és néhány szál kakukkfüvet szakítottam.
Megmostam és ráhelyeztem a húsok tetejére.
Fóliával letakartam, és egy fél órát pároltam, majd szép pirosra sütöttem.
Sült krumplival, és házi savanyúsággal tálaltam.