2013. november 3., vasárnap

Meggyes tiramisu hamiskásan


                                                                 
                                                           Gyors, könnyű desszert!
                       Azért hamiskás, mert a sajtkrémet, és a tojást, most helyettesítettük pudingkrémmel.




  Hozzávalók: 4 pohár

  • 1 csomag babapiskóta
  • 2 csomag vaníliás puding
  • 1 l tej
  • cukor ízlés szerint
  • 1 ek vanília aroma
  • 1 üveg rumosmeggy befőtt
  • feketekávé
  • kakaó


Elkészítése:

Először pudingot főzünk, hogy kissé kihűljön, amire a többi hozzávalót előkészítjük.
Egy adag feketekávét főzünk, a babapiskótákat negyedeljük, a meggybefőttet lecsepegtetjük.
A pudingot lazítani lehet tejszínhabbal, de Mi direkt nem akartunk most bele tenni.
Előveszünk négy nagyobbacska poharat (vizes),majd kanalazunk bele tetszőlegesen a pudingból amibe kevertünk egy evőkanál vanília aromát.
A kávéba mártogatott babapiskótával megrakodjuk egy szintig, majd ismét pudingkrém következik.
A lecsepegtetett meggybefőttel is képezünk egy réteget, és a maradék pudinggal befedjük.
Végül keserű kakaóporral hintjük meg a tetejét a pohárkrémünknek, és lehűtjük .