Gyors, könnyű desszert!
Azért hamiskás, mert a sajtkrémet, és a tojást, most helyettesítettük pudingkrémmel.
Hozzávalók: 4 pohár
- 1 csomag babapiskóta
- 2 csomag vaníliás puding
- 1 l tej
- cukor ízlés szerint
- 1 ek vanília aroma
- 1 üveg rumosmeggy befőtt
- feketekávé
- kakaó
Elkészítése:
Először pudingot főzünk, hogy kissé kihűljön, amire a többi hozzávalót előkészítjük.
Egy adag feketekávét főzünk, a babapiskótákat negyedeljük, a meggybefőttet lecsepegtetjük.
A pudingot lazítani lehet tejszínhabbal, de Mi direkt nem akartunk most bele tenni.
Előveszünk négy nagyobbacska poharat (vizes),majd kanalazunk bele tetszőlegesen a pudingból amibe kevertünk egy evőkanál vanília aromát.
A kávéba mártogatott babapiskótával megrakodjuk egy szintig, majd ismét pudingkrém következik.
A lecsepegtetett meggybefőttel is képezünk egy réteget, és a maradék pudinggal befedjük.
Végül keserű kakaóporral hintjük meg a tetejét a pohárkrémünknek, és lehűtjük .