Gyors,fincsi pite, ebéd utáni desszertnek.
Recept:
- végy egy piteformát,vagy egy fém gyümölcstorta formát
- szobahőmérsékleten olvaszd ki egy 1 csomag levelestészta felét
- nyújd ki,és helyezd a formára,igazítsd el benne
- szurkáld meg villával
- tedd a sütőbe 15 percre 200 fokon
- az almát szeleteld fel
- a már előre megsütött tököt pürésíts,reszelj bele egy körömnyi gyömbért
- a kész tökpürét keverd össze egy annyi tejszínnel, amennyivel kenhető állagú lesz
- kend a pürét a tésztára
- helyezd rá az almaszeleteket
- szórd meg fahéjjal
- tedd a sütőbe 15-20 percre
- sütés után kicsit hűtsd ki, és szórd meg porcukorral
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése