Glazed Donut

Köszöntő

Köszöntelek az oldalamon kedves látogató!

mottóm:
"Az ételkészítés a legősibb művészet,hisz Ádám is éhesen született!"

2014. november 20., csütörtök

Paradicsomleves változat


Fosztogatom a spájzot,ma a paradicsomszósz került a kezem ügyébe.



Hozzávalók:

  • 500 ml sűrített paradicsom( persze, hogy a házi a legjobb)
  • 2 evőkanál liszt
  • 2 evőkanál olaj
  • cukor
  • 1/2 maréknyi kockatészta
  • reszeltsajt
  • kakukkfű



Elkészítése:
Az olajat felforrósítjuk, rántást készítünk,vízzel, paradicsomlével felöntjük.
Vigyázunk a csomósodásra!(habverő, hideg víz)
Fűszerezzük sóval.cukorral(ha nem édesen szeretjük, akkor is tegyünk bele pici cukrot,mert a só ízét ez hozza ki)
Mások tesznek bele vöröshagymát, én ebben a levesben nem szeretem.
Mivel én készítettem a sűrített paradicsomot, már eleve van benne fokhagyma,bazsalikom,zeller fűszerek)
A kockatésztát beleszórom a forrásban levő levesbe, és puhulásig főzöm.
Tálaláskor reszelt füstöltsajttal tálalom.

paradicsomleveseim:


http://konyha-labor.blogspot.hu/2013/01/rizses-paradicsomleves.html


http://konyha-labor.blogspot.hu/2014/01/betutesztas-bazsalikomos-paradicsomleves.html


http://konyha-labor.blogspot.hu/2014/08/hideg-tejszines-zelleres-paradicsomleves

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése