A mai desszerthez csak egy fél gesztenyepüré és némi kekszmorzsa kellett a fagyasztóból, a többi maradékként került elő a hűtőből. (A hétvégi lúdlábtorta maradékai)
Milyen jó mindenből kicsit spórolni :)
Hozzávalók: 2 adag
- fél csomag fagyasztott gesztenyepüré
- kb tejszín
- 2-2 evőkanál meggydzsem
- 3-3 evőkanál kekszmorzsa
- 1-2 evőkanál főzött fekete kávé
- csoki
Elkészítése:
A kekszmorzsát a kávéval összekeverjük, majd a poharak aljába tesszük.
A meggyzseléből kerül 2-2 evőkanálnyi a morzsára.
A gesztenyét lereszeljük, majd ezt is a poharakba rétegezzük.
Végül felvert tejszínhab, és csorgatott csoki került a pohárkrémre.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése