2014. október 29., szerda

Gesztenyés-meggyes pohárkrém


A mai desszerthez csak egy fél gesztenyepüré és némi kekszmorzsa kellett a fagyasztóból, a többi maradékként került elő a hűtőből. (A hétvégi lúdlábtorta maradékai)
Milyen jó mindenből kicsit spórolni :)

Hozzávalók: 2 adag 

  • fél csomag fagyasztott gesztenyepüré
  • kb tejszín
  • 2-2 evőkanál meggydzsem
  • 3-3 evőkanál kekszmorzsa
  • 1-2 evőkanál főzött fekete kávé
  • csoki


Elkészítése:
A kekszmorzsát a kávéval összekeverjük, majd a poharak aljába tesszük.
A meggyzseléből kerül 2-2 evőkanálnyi a morzsára.
A gesztenyét lereszeljük, majd ezt is a poharakba rétegezzük.
Végül felvert tejszínhab, és csorgatott csoki került a pohárkrémre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése