2014. március 25., kedd

Szezámos csirkemell szaftos burgonyával



Viktorunk szereti a szezámmagos csirkemellet, az Ő kívánságára készült ez az étel.



Hozzávalók:
  • 1 nagy csirkemell
  • 1 nagy  doboz kefir
  • 1 evőkanál delikát
  • morzsa
  • szezámmag
  • olaj
  • krumpli
  • petrezselyem
  • retek

A húst, miután pácolódott a delikátos kefírben egy éjjelt, csíkokra vágtam.
A lisztet (lehet morzsát is) összekevertem egy kanál szezámmaggal, és pár perc alatt megsütöttem
a forró olajban.
A félig főtt krumpli a pácból maradó fűszeres kefírrel megönözve sült meg, ami így jó szaftosra sikerült.
Vágott petrezselyemlevéllel megszórva, retekvirágokkal tálaltam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése