2014. július 24., csütörtök

Cukkinikrémleves mozzarellával


Hozzávalók:

  • 1 zsenge cukkini 
  • 2-3 krumpli
  • citromlé
  • 1 közepes hagyma
  • 1 teáskanál olaj
  • szerecsendió
  • mozzarellasajt
  • tej 
  • 0,5 dl főzőtejszín
  • lenmag
  • szalámiszelet


Elkészítése:
Az olajon átpirítottam a hagymát, majd a felkockázott krumplit, és a cukkinit hozzáadtam.
Felöntöttem vízzel, puhára főztem, közben fűszereztem, sóval citromlével, reszelt szerecsendióval,majd pürésítettem botmixerrel.
Mivel jó sűrű lett a krumplitól, hígítottam tejjel, és fél dl tejszínnel.
Mozzarella sajttal fogyasztottuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése