Glazed Donut

Köszöntő

Köszöntelek az oldalamon kedves látogató!

mottóm:
"Az ételkészítés a legősibb művészet,hisz Ádám is éhesen született!"

2013. március 22., péntek

Zsályás csirkecomb zöldséges körettel




      Kísérletezős kedvemben voltam, és a zsályát próbáltam a csirkecombhoz, és a mi ízlésünkhöz
      kötni.
      Nekem bejött, a drágám kicsit húzgálta az orrát, de barátkoznia kell az idegen ízekkel.

      Hozzávalók:
      4-5 alsó csirkecomb
      1 csippentés szárított zsálya ( friss jobb lenne)
      2-3 kanál tejföl
      só
      bors
      hagyma
      zöldség keverék
      tönköly liszt
      tojás



A csirkecombokat megtisztítjuk, majd az előre elkészített hagymás pörkölt alapra tesszük.
Átpirítjuk egy kissé és felöntjük pici vízzel, amelyhez hozzáadjuk a tejfölt, majd a zsályát sót, borsot.
Mielőtt kész lenne , hozzáadjuk a mirelit zöldség keveréket, és ezzel no meg egy kis tönkölyös nokedlivel tálaljuk.

Visszajött a téli idő,
Borult az ég, ne, de minő
Dolog az, hogy tavasszal
Esik az eső, havasan.

Vártuk március idusát,
A nyíló tavasz hajnalát.
Biz’ a dátum megérkezett,
De a tavasz elkésett.

Unos már a télikabát,
A szép tavasz szebbik arcát,
Mint Messiást, úgy várjuk,
Karunkat vágyón kitárjuk.