Kísérletezős kedvemben voltam, és a zsályát próbáltam a csirkecombhoz, és a mi ízlésünkhöz
kötni.
Nekem bejött, a drágám kicsit húzgálta az orrát, de barátkoznia kell az idegen ízekkel.
Hozzávalók:
4-5 alsó csirkecomb
1 csippentés szárított zsálya ( friss jobb lenne)
2-3 kanál tejföl
só
bors
hagyma
zöldség keverék
tönköly liszt
tojás
A csirkecombokat megtisztítjuk, majd az előre elkészített hagymás pörkölt alapra tesszük.
Átpirítjuk egy kissé és felöntjük pici vízzel, amelyhez hozzáadjuk a tejfölt, majd a zsályát sót, borsot.
Mielőtt kész lenne , hozzáadjuk a mirelit zöldség keveréket, és ezzel no meg egy kis tönkölyös nokedlivel tálaljuk.
Visszajött a téli idő,
Borult az ég, ne, de minő
Dolog az, hogy tavasszal
Esik az eső, havasan.
Vártuk március idusát,
A nyíló tavasz hajnalát.
Biz’ a dátum megérkezett,
De a tavasz elkésett.
Unos már a télikabát,
A szép tavasz szebbik arcát,
Mint Messiást, úgy várjuk,
Karunkat vágyón kitárjuk.
Borult az ég, ne, de minő
Dolog az, hogy tavasszal
Esik az eső, havasan.
Vártuk március idusát,
A nyíló tavasz hajnalát.
Biz’ a dátum megérkezett,
De a tavasz elkésett.
Unos már a télikabát,
A szép tavasz szebbik arcát,
Mint Messiást, úgy várjuk,
Karunkat vágyón kitárjuk.