" Kicsi" lányom nagy halevő, szereti a kárász, keszeg húsát.
Mikor itthon voltak, akkor készítettem ezt a citromfűvel bélelt kárászt.
Hozzávalók:
- hal ( kárász,keszeg )
- citromfű
- halfűszer
- olaj
- káposzta
- paradicsom
- hagyma
- petrezselyem
- 1 kanál Worcseszter szósz
A halakat már jó előre befűszereztem, hogy jól átjárja a íz.
Addig elkészítettem a salátát.
A káposztát szép vékonyra gyalultam, majd pici sóval besóztam.
A petrezselymet, apróra, a hagymát karikára vágtam végül a paradicsomot is hozzáadtam a
káposztához.
Megöntöztem a 1-2 kanál Worcseszter szósszal.
A halat kevés olajon szép pirosra sütőben megsütöttem, és a salátával tálaltam.
Hal mindennap van, de fogás nincs mindennap.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése