Kitti lányom büszkén mutatta zsebes husi készítményét, amit ő baconnal, sajttal csinált.
Igazán ügyi volt!
Ennek hatására én csirkemellet próbáltam "zsebezni".
Hozzávalók:
- csirkemell
- sajt
- kolbász
- kakukkfű
- só
- olaj
- gulyáskrém
Az egész csirkemellet lebőröztem, majd lefejtettem a csontról.
Vízszintesen félbevágtam, majd bevagdostam még 1,5 cm -ént.
Kolbászkarikákkal, és nem túl vékony sajtdarabkákkal megraktam a vájatokat.
Sőt, kakukkfűágakkal is megtűzdeltem, ami plussz fűszeres ízt adott neki.
Lefóliáztam, majd jó félórát sütöttem.
Joghurtos salátával tálaltam.
Egészségedre mindazonáltal ügyelj, mert anélkül dolgodban el nem járhatsz.