2013. június 16., vasárnap

Csirkemell sajtos-kolbászos zsebekkel



   Kitti lányom büszkén mutatta zsebes husi készítményét, amit ő baconnal, sajttal csinált.
   Igazán ügyi volt!





   Ennek hatására én csirkemellet próbáltam "zsebezni".



 
Hozzávalók:
  • csirkemell
  • sajt
  • kolbász
  • kakukkfű
  • olaj
  • gulyáskrém




   Az egész csirkemellet lebőröztem, majd lefejtettem a csontról.
   Vízszintesen félbevágtam, majd bevagdostam még 1,5 cm -ént.
   Kolbászkarikákkal, és nem túl vékony sajtdarabkákkal megraktam a vájatokat.
   Sőt, kakukkfűágakkal is megtűzdeltem, ami plussz fűszeres ízt adott neki.
   Lefóliáztam, majd jó félórát sütöttem.
   Joghurtos salátával tálaltam.
 



Egészségedre mindazonáltal ügyelj, mert anélkül dolgodban el nem járhatsz.