Gombaszezon van!
Egyszerű rakott étellel jövök ma, az arányokat most mindenki saját ízlésére bízom.
Hozzávalók:
- tészta ( orsó,makaróni,tollhegy,stb)
- gomba
- kolbász
- tejföl
- hagyma + hagymaszár
- só
- bors
Először elkészítjük a gombás-kolbászos ragut.
Hagymát dinsztelünk, rádobjuk a kolbászt, majd a gombát, fűszerezzük, és tejföllel kicsit
megrotyogtatjuk.
Közben a tésztát kifőzzük, és raguval összekeverjük, kiolajozott tepsibe simítjuk, és tejföllel
megöntözzük.
Meghintjük még hagymaszárral, és forró sütőben megpirítjuk.
Salátával, egy pohár sörrel , nem igazán fogyókúrás ebéd.
"Tanuld meg értékelni azt, amid van, mielőtt az élet megtanít értékelni azt, amid volt."