2013. június 12., szerda

Rakott gombás-kolbászos tészta




 
   Gombaszezon van!

   Egyszerű rakott étellel jövök ma, az arányokat most mindenki saját ízlésére bízom.


  Hozzávalók:

  • tészta ( orsó,makaróni,tollhegy,stb)
  • gomba
  • kolbász
  • tejföl
  • hagyma + hagymaszár
  • bors


 

 Először elkészítjük a gombás-kolbászos ragut.
 Hagymát dinsztelünk, rádobjuk a kolbászt, majd a gombát, fűszerezzük, és tejföllel kicsit
 megrotyogtatjuk.




   Közben a tésztát kifőzzük, és  raguval összekeverjük, kiolajozott tepsibe simítjuk, és tejföllel
   megöntözzük.
   Meghintjük még hagymaszárral, és forró sütőben megpirítjuk.
  Salátával, egy pohár sörrel , nem igazán fogyókúrás ebéd.






"Tanuld meg értékelni azt, amid van, mielőtt az élet megtanít értékelni azt, amid volt."