Glazed Donut

Köszöntő

Köszöntelek az oldalamon kedves látogató!

mottóm:
"Az ételkészítés a legősibb művészet,hisz Ádám is éhesen született!"

2013. február 14., csütörtök

Krémes burgonyafőzelék



       Nagyon krémes burgonya-sárgarépa főzeléket készítettem, és egy kicsit különleges feltétet rá.




Hozzávalók:
  • 1/2 kg burgonya (főző)
  • 2-3 sárgarépa
  • 2 dl tejszín
  • pici szerecsendió
  • virsli
  • tojás
  • 1 fél kanál zsír
  • petrezselyem



     A megtisztított, összevágott burgonyát, és répát megfőzzük.
     Botmixerrel pürésítjük, a tejszínnel krémesítjük, fűszerezzük és virsli-tojás szivekkel,petrezselyem ,
     vagy chili szórással  tálaljuk kedves párunknak.
   
     Bezsebeljük a dicséreteket, amivel eláraszt bennünket!
     Várjuk a viszonzást Valentin nap alkalmából:)



Az életben az a legnagyobb boldogság, ha biztosan tudjuk, hogy szeretnek minket.