Glazed Donut

Köszöntő

Köszöntelek az oldalamon kedves látogató!

mottóm:
"Az ételkészítés a legősibb művészet,hisz Ádám is éhesen született!"

2013. július 4., csütörtök

Cukkini cukkini val -vel



 
   Az idén is van cukkini bokor a kertben, lesz is recept bőven , most az elsőkből kétféle étel.
   A jövendőbeli vőm szerint a 10-15 cm cukkini a legfinomabb , ezt fogom az idén szem előtt tartani.


    Hozzávalók:

  • 2 kicsi cukkini
  • 3-4 kanál teljeskiőrlésű Tönköly liszt
  • bors
  • 2-3 kanál joghurt
  • olaj
  • 1 kicsi uborka 
  • kapor




   Egy és egy fél cukkinit legyalulunk, besózzuk, majd negyóra múlva kinyomkodjuk a levet belőlük.
   A lisztet és a borsot hozzáadjuk, majd kiolajozott tepsibe kis halmokat rakunk.
   Megspricceljük még olajjal, és sütjük pirulásig, majd megfordítjuk.
   Közben a másik fél cukinit, és a kis uborkát (ami szintén bevolt sózva,) elkeverjük 2-3 kanál hűtött
   joghurttal és vágott kaporral.



 A pillanatok nem vesznek el soha.

 A legszebb pillanatokból áll össze az a kép, amit 

 Életnek nevezünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése