Halacskák sültek ma.
Pácolódtak már egy napja.
Hozzávalók:
- Kárász Keszeg
- 2 teáskanál só
- 1 kiskanál bors
- kakukkfű
- 1 kiskanál pirospaprika
- 1,5 dl olaj
- 1 kiskanál fokhagymakrém
- 1 evőkanál szójaszósz
A sűrűn beirdalt halakat kívül belűl jól bekenjük a következő olajos-fűszeres keverékkel.
Az olajba belekeverünk egy kiskanál fokhagyma krémet, kiskanál pirospaprikát, és borsot,
kakukkfűvet,szójaszószt.
Fóliába csomagoljuk, és egy éjjelt hűtőben hagyjuk pácolódni.
Másnap sütjük grillen, vagy serpenyőben szép pirosra.
A horgászok és a halak hasonlóak. Mindketten bajba kerülhetnek, ha kinyitják a szájukat.
Jimmy D. Moore