2013. július 28., vasárnap

Pácolt sült Keszeg,és Kárász



    Halacskák sültek ma.
    Pácolódtak már egy napja.


 
   Hozzávalók:

  • Kárász Keszeg
  • 2 teáskanál só
  • 1 kiskanál bors
  • kakukkfű
  • 1 kiskanál pirospaprika
  • 1,5 dl olaj
  • 1 kiskanál fokhagymakrém
  • 1 evőkanál szójaszósz

     A sűrűn beirdalt halakat kívül belűl jól bekenjük a következő olajos-fűszeres keverékkel.
     Az olajba belekeverünk egy kiskanál fokhagyma krémet, kiskanál pirospaprikát, és borsot,
     kakukkfűvet,szójaszószt.
     Fóliába csomagoljuk, és egy éjjelt hűtőben hagyjuk pácolódni.
     Másnap sütjük grillen, vagy serpenyőben szép pirosra.





A horgászok és a halak hasonlóak. Mindketten bajba kerülhetnek, ha kinyitják a szájukat. 
Jimmy D. Moore