Gyors édesség!
Igazából a kávé lefőzésén, és a krém pár perces keverésén, kívül sok időt nem igényel az elkészítése,
persze ha már előtte az ananászt felkockáztuk.
Hozzávalók:
- 1 szép ananász
- pár db babapiskóta
- 1 zacsi házi krémes krém
- 8-9 dl tej
- 1 dl fekete kávé
- kiskanál fahéj
Szeretem ezt a krémet, mert nem édes, és még lehet továbbfejleszteni az ízét további adalékokkal.
Hosszúkás poharakat készítsünk elő, mert igazából ezeknél érvényesül a pohárkrém rétegezettsége.
A poharakat, vagy kelyheket, két kanál krémmel megtöltjük, majd a babapiskótát eltördeljük,
hogy beleférjen a pohárba, és ahogy a tiramisunál szoktuk belemártogatjuk a kávéba.
Nekem egy db piskóta fért bele, majd ananász kockák, és ismét krém következett.
Addig lehet folytatni, amíg van hely a pohárban, majd a tetejére ananász kerül, amire egy pici
fahéjat szórtam, ettől olyan egzotikus ízt kapott.