2013. szeptember 13., péntek

Kolbászos-gombás spagetti


                                 
                               Spagetti! Nem igazán szereti a párom, csak úgy hívja fuldokló.
                              Bezzeg a lányok szerették, amíg itthon voltak, igaz paradicsomosan.
                     A sok befőzés után nem kívántam paradicsomosan,így csak tejszínnel lett.
                                                                A la Carbonare




Hozzávalók:        most mennyiséget nem írok ki-ki ízlése szerint
  • spagetti
  • kolbász
  • tejszín
  • gomba
  • hagyma
  • bors
  • oregano
  • sajt
 A kolbászt kockázzuk, majd zsírjára sütjük.
 A hagymát kevés olajon megpirítjuk,majd hozzáadjuk a gombát.
 Azt is pirítjuk,majd következik a főzőtejszín,amikor kezd sűrűsödni,akkor tetszés szerint    ízesítjük  oreganóval,borssal és sóval.
 Fogyasztás előtt sajtot melegíthetünk rá.