hogy behozzam a kertből,nem is maradtak már csak
a koktéltestvérei.
Töltött paradicsomok készültek ezekből az utolsó darabokból.
Hozzávalók:
- 2 db érett, de kemény közepes paradicsom /fő
- 2 db tojás
- bármilyen felvágott
- 2 ek joghurt
- frissen őrölt feketebors
- só
- petrezselyem
- pirított napraforgómag
A tojásokat keményre főzzük, és csíkokra daraboljuk, a felvágottal együtt.
A joghurtot ízesítjük borssal ,sóval, és összekeverjük a tojással, hússal.
Beletöltjük a paradicsomokba, és megszórjuk pirított napraforgó magokkal.
A joghurtot ízesítjük borssal ,sóval, és összekeverjük a tojással, hússal.
Beletöltjük a paradicsomokba, és megszórjuk pirított napraforgó magokkal.