Glazed Donut

Köszöntő

Köszöntelek az oldalamon kedves látogató!

mottóm:
"Az ételkészítés a legősibb művészet,hisz Ádám is éhesen született!"

2013. január 20., vasárnap

Habos-körtés palacsinták


                                   Finom ebéd utáni édesség!


Az ősszel először tettem el a  Vilmoskörte fánkról lekvárt, igaz csak egy üveggel lett ,ezért
nagy becsben tartottam a spájzban.
Eddig várt arra, hogy mire, mibe kerül majd.

Palacsintákat készítettem, ebbe töltöttem bele az ízletes csemegét, és jénaiba helyeztem őket.

Majd 2 tojásfehérjét vertem fel habnak,és ehhez adtam még 2 kanállal a körte lekvárból.
Rákentem a habot a palacsintákra, megszórtam fahéjjal , és betettem a sütőbe 15-20 percre .
Porcukorral tálaltam.





A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.