2013. január 4., péntek

Májkrém " felturbózva"



    Szilveszter reggelén lányommal tanakodtunk a hűtő előtt, hogy mit is kellene reggeliznünk.
    Meglátta a rúd májkrémet , és már mondta is, hogy Ők hogy szokták az uncsi krémet megbolondítani.
    Megtetszett a recept, és már készítettük is.
    Nagyon egyszerű, laktató és pikáns ízvilágú krém lesz.
    Savanyú uborkát, 1-2 főtt tojást pici kockákra vágunk.
    /A főtt tojás szagára Apa persze szokásosan kiszaladt a konyhából./
    A májkrémet összekeverjük velük, mustárt és egy kis fehér borsot is adunk hozzá.
    Pirítós kenyérre kenjük, lilahagymával paradicsommal, finom tea társaságában adjuk asztalra .


    
   
Az élet egy hagyma, amit könnyezve kell meghámozni.

Julio Cortázar