2013. augusztus 8., csütörtök

Dinnyehéjban tálalt gyümölcssaláta


                                                 

                           A legmelegebb napon fogyasszunk jégbehűtött gyümölcssalátát.


Hozzávalók:  többfajta gyümölccsel a legjobb

  • 1 jó édes görögdinnye
  • 1 doboz ananászkonzerv
  • pár db szeder
  • fél kg nektarin
  • 1 citrom 

A gyümölcsöket jól le kell hűteni.
A dinnyét fűrészfog mintával felvágjuk ,a magjait kiszedjük, a húsát kivájjuk, kockázzuk.
A nektarint is daraboljuk, összekeverjük a dinnyével, ananászszal, és a citom levével,
reszelt héjával.
A dinnyehéjában tálaljuk, a tetejére tesszük a szedret.
Nem kell édesíteni,ha elég érettek voltak a gyümölcsök.
Különböző likőrökkel, vagy öntetekkel lehet variáni, de így egyszerűen is kíválő, hűsítő, finom.