Tikkasztó hőségben mi lenne a legjobb élénkítő hűsítő? Tiramisu parfé!
2in1 mert, a kávé élénkít a jégkrém hűsít.
Igazi kávés ízvilágot csalogattam elő.
Hozzávalók:
- 1/2 liter tej
- 1 vaníliás puding
- 250 g mascarpone
- 1 dl tejszín
- 4-5 kanál cukor
- 5 evk cappuchinó por
- kakaópor
hogy ne bőrösödjön be.
Majd adjátok hozzá a kávéport, a sajtkrémet, és a felvert tejszínt.
Egy őzgerincformát béleljetek ki folpakkal, és öntsétek bele óvatosan a parfét.
Tegyétek hűtőbe, és fagyasszátok meg kb. 3 óra alatt.
Tálaláskor a formát borítsátok ki, hántsátok le róla a folpakkot, és szeleteljétek.
Szórjátok meg kakaóporral, és fogyasszátok jó kedvvel.