2013. augusztus 29., csütörtök

Lucskoskáposzta kaporral rizzsel



 
 
    Nagyon szeretem a lucskoskáposztát, most egy kis kombinációval készítettem.
    Maradék pörkölt volt itthon, ezért a hasznosítás jegyében ez is belekerült.
    Dúsult  rizzsel, és bolondult kaporral.




 Hozzávalók:
  • 1/2 kg savanyúkáposzta
  • maradék pörkölt kb 4-5 kanál
  • 5 dkg rizs
  • tejföl
  • 1 csokor kapor
  • paprika
  • liszt
   A káposztát miután kimostuk, hogy túlságosan ne legyen savanyú, a megdinsztelt hagymához
   adjuk, rátesszük a fűszereket,( én a kaprot egészben tettem bele) puhulásig főzzük.
   A pörköltet hozzáadjuk, majd behabarjuk tejföllel.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése