2013. augusztus 22., csütörtök

Fehércsokis-ribizlis pohárkrém


Maradt még egy fél tábla fehércsoki( a többit szülinapi tortakrémbe tettem)ebből készült ez a két pohárkrém.
    Igaz ,hogy csak fagyasztott volt a ribizli, de így is nagyon jól sikerült.



Hozzávalók: 2 adag

  • 1dl tejszín
  • kb 10 dkg fehércsoki
  • fél adag tejszín ízű pudingpor
  • 2dl tej
  • cukor ízlés szerint
  • babapiskóta
  • ribizliszemek


 
 1 dl tejszínt felmelegítettem, beletördeltem a csokidarabokat, kevergettem amíg el nem olvadt.
 Főztem egy fél adag tejszínízű pudingot, majd ebbe belecsorgattam a csokis tejszínt.
 2-3 kanál krémbe belekevetem egy pár szem szétnyomkodott ribizlit.
 Poharakba öntöttem a krémet, megszórtam ribizliszemekkel, és jól behűtöttem.