A pár napja megvett májkrém rúd nem igazán olyan tempóban fogyott ahogy azt én elterveztem.
Kellett valamit tenni azért,hogy ne csak a helyet foglalja a hűtőben.
Reggelire, batyukat készítettem, és ebbe rejtettem el szegény elárvult kenőmájast némi főtt tojás hagyma, és fűszerek társaságában.
Hozzávalók: tésztához
- egy adag kelt tészta( a szokásos receptem )http://konyha-labor.blogspot.hu/2013/03/nyuszi-feszek-minden-foldi-joval.html
a batyuba valók:1-1 batyuba
- 1 kanál májkrém+ kakukkfű levélke
- 1/4 főtt tojás
- hagyma szeletke
- 1/4 koktél paradicsom
- só
Lekentem tojássárgájával, megszórtam köménnyel, és sütöttem fél órát középmelegben.
Finom volt, de ebben a melegben nem fogyott el mind.
Sebaj elvittük melóba vacsira.